Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: Подобрете работната среда с помощта на кристали

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews , добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва – Кристали на  работното място.
Прочетете още
Кристалите може да са отговора, в случай че търсите изобретателен и автентичен метод да подобрите дейностите за благоденствие на чиновниците, до момента в който работят. Независимо дали поставяте обичания си кристал на бюрото си или го носите като дребна гривна, съществуването на тези мощни камъни покрай вас може да ви помогне да създадете позитивно благоденствие на работното място.

Те освен придават цвят на работното място, само че могат да накарат хората да се усещат по-ценени и приети. Наличието на кристали в офиса също оказва помощ за подсилване на фирмените полезности и поддържа психологичното здраве, което ни разрешава да достигнем най-високия си капацитет на работа. Когато нещата наподобяват отвън равновесие, като да вземем за пример справяне с неприятно психологично здраве или тревожни проблеми, следва да се обърнем към лечебната мощ на кристалите.

Изповед за кристалите на работното място

Лара Орлова: „ Борих се за благосъстоянието на работното място в продължение на доста години. Тъй като животът ставаше все по-хаотичен, изглеждаше, че стените се затварят. Ужасното ми положение се засилваше всекидневно, до момента в който не чух за кристалната сила и внедряването на кристали в моите тактики за благоденствие на работното място. Прекарах времето си в изследване кои камъни могат да ми обезпечат най-ефективните трептения и взех решение да ги опитам, защото нямах какво да изгубвам, и момче, радвах се, че го направих! След като използвах поредно кристална сила, започнах да се усещам скъп човек, и още веднъж да правя оценка живота по-пълноценно – макар че нещата бяха сложни. Днес консолидираното на кристали в моите тактики за благоденствие на работното място е безусловно наложителен способ, който ме поддържа в равновесие, като подсигурява, че каквото и да стане, духът ми ще остане здрав, само че несмущаван. Държа избрани камъни на работа и у дома – от време на време даже върху себе си – с цел да ми припомнят по какъв начин тези сили могат да оказват помощ за повишение на настроението ми, да покачат продуктивността и да останат крепко стъпили на земята по време на безредни моменти “.

Кристали за поощряване на благополучието на работното място

Когато създавате тактика за здраве и благоденствие на работното място, могат да се употребяват безчет типове кристали, с цел да се насърчи възприятието за благоденствие. Открих чудесата на аметиста и розовия кварц, и двата мощни лечебни камъка, които понижават напрежението, усъвършенстват салдото сред професионалния и персоналния живот и усъвършенстват умствената изясненост. Освен тези два кристала, лунният камък обезпечава позитивност и мощ, до момента в който флуоритът покачва фокуса, творчеството и концентрацията. Друг кристал, който употребявам постоянно, е черният турмалин, който ми оказва помощ да се предпазя от всяка отрицателна сила на работното място. Каквито и кристали да решите да включите в тактиката си за благоденствие на работното място, всички те ще предложат мощно лекарство за стрес и умствена отмалялост.

Работата в забързана офис среда може да докара до стресови фактори и битки, тъй че включването на успокояващи и мощни резултати на кристалите във вашето работно място може да бъде превъзходен и изобретателен метод за поддържане на психологичното здраве и възстановяване на вашето лично. Тъй като са заложени задоволство от работата, психологично здраве и общи енергийни равнища, може да се възползвате от тези мощни лечебни естествени блага, с цел да сте сигурни, че дните ви са допустимо най-продуктивни.

Добавянето на кристали като розов кварц или турмалин към работните зони може мигновено да помогне на чиновниците да се почувстват по-ценени и въодушевени. Освен това, включването на кристали може да насърчи удовлетворението от работата, творчеството и продуктивността. Кристалите също могат да оказват помощ за поддържане на равнищата на стрес, като в същото време отстраняват негативната сила от атмосферата с естествените си положителни трептения.

Работата от девет до пет дни в офиса може да бъде изтощително преживяване и не е чудно, че работодателите се обръщат към кристалите като част от тактиката си за здраве и благоденствие. Кристалите съществуват от епохи, само че в последно време те набират известност като извънредно ефикасен метод за поощряване на благополучието на чиновниците на работното място. Използвайки кристали, имам за цел да основа баланс сред професионалния и персоналния живот, който предизвиква по-добро психологично здраве и по-добро общо благоденствие на работното място.

Вълнуващо е да забележим по какъв начин такова малко допълнение може да повлияе доста на работната среда. Ето за какво бих предложил на тези от вас, които търсят изобретателни способи за повишение на равнищата на благополучие и продуктивност измежду своя личен състав или сътрудници, да приемете кристалната сила в своята работна среда!

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР